Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Pampasgras met Tube - Set van 8

Pampasgras met Tube - Set van 8

Levertijd: 10 werkdagen

Het is weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! En daarom heeft WoonQ.nl nu de perfecte aanbieding voor jou en je tuin!

49,99

29,99

In winkelwagen

Informatie Pampasgras met Tube - Set van 8

Met deze pampasgras planten voeg je een mooie accessoire toe aan jouw tuin. Wij adviseren dit product buiten te planten. De planten hebben namelijk zo'n 4 zonuren per dag nodig. Zorg voor een beschutte plek in de volle zon en voedzame, goed doorlatende grond. Geef in droge perioden wat extra water! Het siergras wordt vooral gekenmerkt door de prachtige lange pluimen die aan de uiteinden zitten. Wij hebben ze vandaag in de kleuren wit en roze, dit zijn echt prachtige eye-catchers voor iedere tuin!

Ideaal voor het Nederlandse klimaat

Ze kunnen de winters doorstaan, maar het is toch aan te raden om de grasplanten pas te knippen als het voorjaar aanbreekt, zo bescherm je de plant. Als het blad vlak voor de winter geel verkleurd kan je de bladeren bij elkaar binden. Voor extra bescherming tegen vorst kun je ook een rietmat of noppenfolie gebruiken. De planten worden geleverd in een p9 kwekerspotje en zijn bij levering met potje ongeveer tussen de 30 en 40 cm afhankelijk van het product. Wanneer je ze plant worden de planten groter. Hoe groot precies, verschilt per pampasgras soort.

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Pampasgras met tube set van 8 planten

  • Pakket inhoud: 4 x wit, 4 x roze set van 8 planten
  • De planten zullen bij levering 30-40 cm zijn
  • Elke plant wordt apart verpakt in een kleurrijke tube, daarna in dozen verpakt en verstuurd.
  • De grassoorten kunnen 1,5 – 2 meter worden.
  • Wanneer je de planten in ontvangst neemt, is het wenselijk deze meteen te planten

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Specificaties

Voeding Weinig
Zonlicht Gemiddeld
Water geven Gemiddeld
Winterhard Ja
Hoogte bij levering 30 - 40 cm
Inclusief pot Nee
Schrijf een beoordeling