Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Philodendron Squamiferum Piramide

Philodendron Squamiferum Piramide

2 - 3 werkdagen

De Squamiferum Piramide met zijn prachtig bladeren en opvallende stengels, is een echte must-have en een topper in elk interieur!

94,99

74,99

In winkelwagen

Informatie Philodendron Squamiferum Piramide

Oorspronkelijk komt de Philodendron 'Squamiferum Piramide' uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. De Philodendron familie kent wel meer dan honderden soorten. De Philodendron Squamiferum heeft harige, roodgekleurde stengels en is daarom een bijzondere verschijning om te zien.

Onderhoudsarm en zeer populair
Van origine zijn Philodendron's klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen. Deze variant wordt geleverd inclusief bamboo stokken, zodat de plant de hoogte in groeit. Vind je dit helemaal niks, dan kan je de stokken er ook uithalen en de bladeren van de plant lekker wild over de pot laten hangen. Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook zeer geliefd in onze huiskamers en kantoren.

Hoe zorg je voor mij?
Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Als de plant teveel of te weinig water krijgt, geeft hij een seintje. Bij teveel water kleurt het blad gelig, en bij te weinig water kleurt het blad bruin. Omdat de Philodendron normaal gesproken onder het bladerdak van grote bomen groeit, is het zaak om hem niet in direct zonlicht te zetten. Een plaats met halfschaduw is eigenlijk perfect. Dit is dus ook een ideale plant om in een wat donkerder hoekje te zetten. Vermijd direct zonlicht, vooral het felle zonlicht in de middaguren. De ochtend- en avondzon kan de plant wel heel goed hebben.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Groene kamerplanten
Soort plant Philodendron
Potmaat 19 cm
Hoogte plant 70 - 80 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling