Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Polyantharozen - Set van 6

Polyantharozen - Set van 6

Levertijd: 10 werkdagen

Het is weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! En daarom heeft WoonQ.nl nu de perfecte aanbieding voor jou en je tuin!

59,99

24,99

In winkelwagen

Informatie Polyantharozen - Set van 6

Kleinbloemige Polyantha Rozen

Het prachtige aan de Polyantha Roos is dat de bloem in trosjes op de steel groeit. Deze kleinbloemige is dan ook erg gewild in zijn soort. De Polyantha roos is dan ook zeer geschikt om gezamenlijk met de Theehybride te planten. Je creëert hierdoor al snel een mooi en vol geheel in jouw hofje. De planten worden geleverd in een P9 kwekerspotje en zijn bij levering inclusief kluit ongeveer tussen de 35 en 40 cm hoog. Ze kunnen winters doorstaan, maar vinden het wel fijn om de eerste vorst extra bescherming te krijgen. Hiervoor gebruik je makkelijk een vliesdoek, een stuk plastic of gewoon een oude handdoek. Wij raden je aan om de planten na ontvangst meteen te planten. Zo weet je zeker dat de plant direct alle voedingsstoffen tot zich kan nemen die hij nodig heeft.

Inhoud

Kleinbloemige Polyantha Rozen

  • 2x Nina Weibull | Rood
  • 2x Tom Tom | Roze
  • 1x Garden Princess | Geel
  • 1x Camaieux | Tweekleurig

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Specificaties

Voeding Weinig
Zonlicht Gemiddeld
Water geven Gemiddeld
Winterhard Ja
Hoogte bij levering 30 - 40 cm
Inclusief pot Nee
Schrijf een beoordeling