Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Wij zijn WoonQ, jouw woonspecialist


Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit aan meubels en accessoires en komen altijd met de laatste trends. Alles in en rondom het huis kun jij bij ons vinden en dat voor de scherpste prijzen. Want waar andere woonwinkels hun artikelen via één of meerdere tussenpersonen halen, kopen wij direct én groot in bij de fabrikant zelf. Daardoor krijg jij gegarandeerd de beste prijzen aangeboden.

Wij onderscheiden ons verder door onze uitstekende service en snelle levering in Nederland en België. Bij ons staat de klant altijd op nummer één en dat is niet slechts een loze kreet. Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste kernwaarden en dat wordt bevestigd door de talloze positieve reviews die wij krijgen. Maar daar nemen wij bij WoonQ geen genoegen mee. Wij geloven namelijk in het overtreffen van klantverwachtingen en zetten ons daar iedere dag voor de volle 100% voor in. Wij staan continu voor jou klaar via onze klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is, zodat jij altijd de ondersteuning en hulp krijgt die je verdient.

Wij zorgen ervoor dat jij gemakkelijk en bovenal veilig kan betalen. Voor- én achteraf. Bij WoonQ kun jij altijd veilig online winkelen.
Wij zijn WoonQ.nl, jouw woonwinkel. Wij geloven in het overtreffen van klantverwachtingen en daarom kunnen wij jou de volgende zaken garanderen:

• Een 100% kwaliteitsgarantie; alleen topkwaliteit
• De nieuwste producten, de laatste trends op woongebied
• Een 100% veilige betaalomgeving
• Snelle levering in Nederland & België
• Uitstekende service: 7 dagen per week bereikbaar


Pak dit ook mee

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Oranje Furniture Care Textiel Protector Spray - 500ml

24,99

12,99

Fotolijst Multiframe - Zwart

39,99

24,99

Wandrek Lavardin

39,99

24,99

Kies je maat