Snelle levering in NL & BE
Alles voor in en om het Huis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Eten & Keuken

Bekijk alles

Keukenapparatuur

Servies

Keuken textiel

Badkamer sanitair

Badtextiel

Badkameraccessoires

Wij zijn WoonQ, jouw woonspecialist


Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit aan meubels en accessoires en komen altijd met de laatste trends. Alles in en rondom het huis kun jij bij ons vinden en dat voor de scherpste prijzen. Want waar andere woonwinkels hun artikelen via één of meerdere tussenpersonen halen, kopen wij direct én groot in bij de fabrikant zelf. Daardoor krijg jij gegarandeerd de beste prijzen aangeboden.

Wij onderscheiden ons verder door onze uitstekende service en snelle levering in Nederland en België. Bij ons staat de klant altijd op nummer één en dat is niet slechts een loze kreet. Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste kernwaarden en dat wordt bevestigd door de talloze positieve reviews die wij krijgen. Maar daar nemen wij bij WoonQ geen genoegen mee. Wij geloven namelijk in het overtreffen van klantverwachtingen en zetten ons daar iedere dag voor de volle 100% voor in. Wij staan continu voor jou klaar via onze klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is, zodat jij altijd de ondersteuning en hulp krijgt die je verdient.

Wij zorgen ervoor dat jij gemakkelijk en bovenal veilig kan betalen. Voor- én achteraf. Bij WoonQ kun jij altijd veilig online winkelen.

Wij zijn WoonQ en wij leveren de beste kwaliteit woonartikelen voor een betaalbare prijs. Wij kunnen niet zonder jou en jij kan op ons rekenen! Want samen overtreffen wij verwachtingen!