Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Verzending & Retouren


Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code! Grotere zendingen, zoals een boxspring, komen met een speciale bezorgdienst. Hiervoor wordt er een afspraak gemaakt voor de levering.

Levering

De levering verschilt per artikel. Bij elk artikel vermelden we de levertijd. Deze levertijd geeft aan hoelang de verzending kan duren.

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt 14 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren.
Heb je tijdens een actie een gratis product van ons ontvangen en wil je de bestelling retour sturen, vergeet dan niet om de gehele bestelling retour te sturen, inclusief het gratis ontvangen product.
Indien het gratis product niet retour gezonden is, zullen alsnog deze kosten in rekening worden gebracht.

Volg onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:
1 Ga via de knop retour aanmelden naar de retourprocedure en meld je aan met je ordernummer en e-mailadres.
2 Doorloop alle stappen.
3 Geef je pakketje af bij het gekozen postkantoor.
4 Wij zullen het bedrag uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding van herroeping terugstorten.

Retour aanmelden

Afwijkende retourvoorwaarden bij grootverpakkingen

Wanneer je een product wilt retourneren dat in een grootverpakking wordt geleverd, dien je per e-mail contact op te nemen met ons. Wij zorgen er dan voor dat je wordt voorzien van verdere instructies en starten de retourprocedure voor je op.

Het product moet in dit geval namelijk rechtstreeks naar de leverancier toe en kan dus niet worden afgegeven op een regulier afhaalpunt.

Ons e-mailadres is: klantenservice@woonq.nl en wij ontvangen je e-mail graag onder het kopje: Retour grootverpakking met daarachter het ordernummer. Wij danken jou voor je begrip en medewerking!

Er zijn een aantal producten waarop afwijkende retourvoorwaarden van toepassing zijn.

Het gaat hierbij om:

  1. Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden indien de verzegeling na levering is verbroken;
  2. Vouchers, cadeaukaarten en andere digitale producten die reeds in gebruik genomen zijn;
  3. Audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  4. Levende producten zoals planten. Dit omdat het bederfelijke producten betreft.

Mag het terug?

Je kunt te allen tijde het product retourneren. Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:
Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Nadat je een melding van herroeping hebt ingediend, heb je nog 14 dagen om je bestelling te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding herroeping. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst.

Oude elektronische apparaat retour?

Wanneer je een nieuwe bestelling bij ons plaatst, bieden wij jou de mogelijkheid om jouw oude elektronische apparatuur te retourneren bij ons. Dit is geheel gratis. De enige voorwaarde is wel dat het apparaat van gelijke grootte of kleiner is in vergelijking met de nieuwe bestelling. Dit in verband met de laadruimte van de vervoerder. De inname is definitief en je apparaat wordt milieuvriendelijk en volgens de wettelijke regels verwerkt. Wens je hier gebruik van te maken, stuur dan een mail naar klantenservice@woonq.nl. Zij zullen dit in goede order voor je verwerken.

Planten retourneren is helaas niet mogelijk

Het retourneren van bederfelijke producten zoals planten is helaas niet mogelijk. Wel profiteer je van twee weken versgarantie. Dit houdt in dat jouw plant binnen deze tijdsframe geen gebreken mag vertonen.

Wij leveren uitsluitend 100% kwaliteitsproducten. Indien je van mening bent een plant te hebben ontvangen welke niet aan de kwaliteitsverwachting voldoet, neem dan contact met ons op. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Wanneer de planten geen gebreken vertonen en je toch besluit om deze te retourneren, kunnen wij geen volledige restitutie van het aankoopbedrag garanderen.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je toch nog vragen/opmerkingen betreft het retourneren?
Neem dan gerust contact met ons op.
klantenservice@WoonQ.nl
Wij streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.


Pak dit ook mee

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Culvita Universele Plantenvoeding

27,99

7,99

Placemat Truman - Ovaal

19,99

7,99

Kies je maat