Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Set van 2 - Dwergsering 'Syringa Bloomerang'

Set van 2 - Dwergsering 'Syringa Bloomerang'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Met zijn sierlijke bloemen valt de prachtige Dwergsering 'Syringa Bloomerang' op in elke tuin, balkon of terras!

34,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Set van 2 - Dwergsering 'Syringa Bloomerang'

De soort die je hier ziet is de Syringa Bloomerang. Deze blikvanger groeit met een bolvormige bos met dieppaarse bloemen. De bloemen verspreiden een lekkere geur in je tuin, balkon of terras en lokken zo de vlinders en de bijen. De dwergsering is ook ideaal om als solitair in een ruime bloemenbak of sierpot te planten.

Standplaats
De Syringa Bloomerang is een liefhebber van de volle zon, een zonnige standplaats zorgt voor een uitbundige bloei. Plant hem in een vochtdoorlatende bodem die rijk is aan humus.

Water geven
Tijdens de groeiperiode heeft deze plant wat extra water nodig voor een mooie tweede bloei.

Snoeien
Deze dwergsering hoeft niet gesnoeid te worden om te herbloeien. Wanneer je hem toch snoeien wilt, doe dit dan na de eerste bloei. Doe je het voor de eerste bloei dan verliest hij namelijk zijn bloemknoppen.

Herkomst & informatie
In Nederland wordt deze struik ook wel de dwergsering genoemd. De naam ‘Bloomerang’ heeft deze plant gekregen vanwege de terugkerende bloei. Daarnaast is het een sering die bekend staat om haar langdurige bloei. Deze struik bloeit eerst in het voorjaar en gaat daarna in de zomer nogmaals bloeien. De tweede bloei blijft voortduren tot het weer kouder wordt. In deze bloeiperiodes krijgt de dwergsering heerlijk geurende clusters van kleine bloemen.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Dwergsering 'Syringa Bloomerang'
Potmaat 13 cm
Hoogte plant 15 - 20 cm
Luchtzuiverend
Standplaats Zon
Hoeveelheid zonlicht Direct zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1x per week
Giftig Ja
Snoeien
Bloeiperiode juni - oktober
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?