Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Set van 3 - Green Mix

Set van 3 - Green Mix

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Met de Green mix maak je een echte statement in huis!

42,99

22,99

In winkelwagen

Informatie Set van 3 - Green Mix

Ze zorgen voor een groene touch aan je interieur en vullen de lege hoeken op! Met deze mix creëer je in no-time een urban jungle in je woonkamer.! Ze zijn mooi, lekker groen en ze zijn goed voor de luchtkwaliteit in je huis! Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert. De mix bestaat uit 1x Mexicaanse Bergpalm ’Chamaedorea’ , 1x Bananenplant 'Musa Oriental 'Dwarf' ' en 1x Appelvijg 'Clusia Princess'

Standplaats
De kamerplanten staan graag op een lichte plaats, maar houdt niet van direct zonlicht. Vermijd daarom de middagzon. Twee tot drie uur direct zonlicht is ruim voldoende. Te veel zonlicht zal leiden tot gele bladeren.

Water geven
Het zijn wel een dorstige planten. Houdt de grond daarom altijd een beetje licht vochtig, maar zorg ervoor dat deze nooit te nat wordt.

Sterk Luchtzuiverend
De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar zeker ook over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, kantoor en op school.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Specificaties

Type plant kamerplant
Soort plant Green mix
Potmaat 12 cm
Hoogte plant 25 - 35 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Lichte plaats
Hoeveelheid zonlicht Lichte plaats
Waterbehoefte Gemiddeld, 1x per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t
Bloeiperiode n.v.t
Winterhard n.v.t
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?