Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Set van 3 - Jungle Mix

Set van 3 - Jungle Mix

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Een mix van 3 trendy kamerplanten voor een gezellige uitstraling in huis!

49,99

29,99

In winkelwagen

Informatie Set van 3 - Jungle Mix

Met de Jungle mix kamerplanten maak je een echte statement in huis! Ze zijn mooi, lekker groen en ze zorgen ook voor een gezond binnenklimaat. Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert.

Standplaats
Het beste is voor een raam waar niet de volle zon op staat. Dan heeft de plant veel licht, maar geen direct zonlicht. Overigens is het niet erg als er in de ochtend wat zonlicht op de bladeren valt. Vooral in de middag is de zon heet en kan het schadelijk zijn.

Water geven
Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze kamerplanten genoeg water krijgt. Geef ze regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien.

Sterk Luchtzuiverend
De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar zeker ook over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, kantoor en op school.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Jungle mix
Potmaat 12 cm
Hoogte plant 20 - 30 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1x per week
Giftig Nee
Snoeien n.v.t
Bloeiperiode n.v.t
Winterhard n.v.t
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?