Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Set van 6 - Hebe Mix

Set van 6 - Hebe Mix

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Dé ideale mix om je tuin, terras of balkon een zomerse boost te geven!

39,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Set van 6 - Hebe Mix

Deze mix zorgt voor een gezellige sfeer in je tuin. Groenblijvend, kleurrijk en een magneet voor vlinders! Per bestelling ontvang je 6 stuks; 1x Hebe Addenda Donna pink, 1x Hebe Addenda Donna purple, 2x Hebe Emerald Gem en 2x Hebe pinguifolia Sutherlandii. De ideale mix om je tuin, terras of balkon een zomerse boost te geven!

Water geven
Staat hij in de volle zon dan mag de grond niet uitdrogen. Geef daarom regelmatig water. 1 keer per week is voldoende.

Standplaats
Het liefst staat de Hebe op een zonnige plek. De plant gedijt dan ook het beste in de zon.

Snoeien
Hebe heeft weinig snoeibeurten nodig. Snoeien doe je enkel als je de plant wat model wilt geven of als deze vorstschade heeft opgelopen. Vorstschade zorgt namelijk voor verdorde twijgjes. Snoei deze in het late voorjaar, eind april, midden mei weg.

Herkomst & informatie
Met haar 90 soorten is de Hebe het grootste plantengeslacht van Nieuw-Zeeland. De hebe is een ideale kleine heester voor liefhebbers die van een mix van groen en kleur houden. Daarnaast zorgt ze met haar overvloedige nectar, gegarandeerd voor meer fladderende vrolijkheid in je tuin. Vlinders zijn namelijk gek op de plant door de fleurige bloemen met lange meeldraden.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Hebe Addenda
Potmaat 10,5 cm
Hoogte plant 10 - 15 cm
Luchtzuiverend Nee
Standplaats Zon
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1x per week
Giftig Nee
Snoeien april - mei
Bloeiperiode juli - oktober
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?