Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Set van 6 - Rotsenplanten 'Sempervivium Mix'

Set van 6 - Rotsenplanten 'Sempervivium Mix'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Prachtig en geen onderhoud, dat is toch perfect?!

39,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Set van 6 - Rotsenplanten 'Sempervivium Mix'

De Sempervivum vetplanten voor buiten zijn echte kameleons. Ze zijn niet alleen beschikbaar in verschillende kleuren, de meesten veranderen per seizoen ook van kleur. De kleuren komen het meeste tot uiting in de lente en de herfst. Zo kan de plant die je vandaag online koopt, er bijvoorbeeld in de winter heel anders uit zien.

Standplaats
Deze buitenplant is erg onderhoudsvriendelijk en hoeft eigenlijk geen aandacht. Bovendien is hij winterhard. De enige vereiste is dat de plant voldoende zonlicht krijgt. Liefst minstens 4 tot 6 uur per dag. Anders verliest de plant zijn kleuren.

Water geven
Extra water geven is in principe niet nodig. Als je hem in een pot plant, zorg dan dat het water vlot weg kan lopen. Zet deze vetplanten voor buiten zeker niet binnenhuis. Ze verliezen hun kleuren, worden flets, en bovendien verzwakt de plant.

Herkomst & product informatie
De plant is een geslacht van de succulenten uit de vetplantenfamilie (Crassulaceae). Wij spreken over de Sempervivum, maar andere benamingen voor deze plantensoort die je regelmatig hoort zijn rotsplant, huislook, donderblad en donderbaard. Als we de Latijnse naam Sempervivum gaan ontleden krijg je de woorden “Semper” (altijd) en “Vivus” (levend). Daarmee is ineens ook de belangrijkste eigenschap van deze plant verklapt: de plant is super eenvoudig in onderhoud en ziet altijd groen.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Tuinplanten
Soort plant Rotsplanten
Potmaat 12 cm
Hoogte plant 15 - 25 cm
Luchtzuiverend Nee
Standplaats Halfschaduw / volle zon
Hoeveelheid zonlicht Direct zonlicht
Waterbehoefte Weinig, 1x per maand
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?