Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Set van 9 - Anjer Dianthus 'Pink Kisses'

Set van 9 - Anjer Dianthus 'Pink Kisses'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 75,-

De geurende bloempjes lokken buiten vlinders, bijen en andere insecten!

81,99

57,99

In winkelwagen

Informatie Set van 9 - Anjer Dianthus 'Pink Kisses'

Fleur je tuin of balkon op met deze unieke plant. Ze geven een mooi effect, zijn gemakkelijk in onderhoud en de bloemen ruiken ook nog eens heerlijk. De zoet geurige bloemen trekt namelijk bijen, vlinders en andere insecten aan in je tuin of balkon. 

Standplaats
De Anjer Dianthus is een plant die niet veel waarde hecht aan zijn standplaats. Je kan hem in zowel halfschaduw als de volle zon plaatsen. 

Water geven
De Anjer houdt van water, geef hem daarom regelmatig wat water. 

Snoeien en bloei
Je plant zal je dankbaar zijn als je in het najaar tot 25% van de plant terugsnoeit. Hij zal daardoor voller en compacter worden en uitbundiger bloeien. De bloei periode vindt plaats tussen maart en juni.

Herkomst & informatie
Van de anjers bestaan meer dan 250 verschillende wilde soorten. De meeste komen voor in de landen rond de Middellandse Zee, van Spanje tot Turkije en Noord-Zuid van Kroatië tot Egypte. De soort Dianthus, waar deze zoet geurende ‘Pink Kisses’ toe behoort, stamt uit Zuidwest-Frankrijk.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Anjer Dianthus
Potmaat 10,5 cm
Hoogte plant 20 cm
Luchtzuiverend Nee
Standplaats Halfschaduw/Zon
Hoeveelheid zonlicht Direct zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien In het najaar
Bloeiperiode maart - juni
Winterhard Ja, tot -5
Schrijf een beoordeling