Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Slimme Mobiele 3-in-1 Airco - 9.000 BTU

Slimme Mobiele 3-in-1 Airco - 9.000 BTU

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Op warme dagen snakt iedereen naar verkoeling. De FlinQ Mobiele Airco 9.000 BTU koelt, ventileert en ontvochtigt jouw leefomgeving!

799,99

399,99

Of 133,33 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Slimme Mobiele 3-in-1 Airco - 9.000 BTU

Een heerlijke verkoeling op de warme zomerdagen. De FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU met WIFI is de oplossing!Zonder een temperatuurverlaging in je kantoor, woonkamer of slaapkamer is het simpelweg niet uit te houden. Zeker niet tijdens de lange hitteperiodes die ons ook deze zomer weer te wachten staan. Met de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9.000 BTU voorkom je slapeloze nachten en het zweten achter je bureau. Deze slimme en energiezuinige airconditioner verkoelt gemakkelijk ruimtes tot wel 30 m2!

Simpel te bedienen via handige App of afstandsbediening

Sluit de slimme airco aan op je WIFI-netwerk en download de Tuya Smart App. Vanaf een afstandje stuur je de airconditioner eenvoudig aan via de Tuya App of gebruik je stemactivatie met Google Assistant of Amazon Alexa. De mobiele airco is daarnaast standaard voorzien van een afstandsbediening. Dus je hoeft geen onnodige stap meer te zetten om verkoeling te krijgen. Stel de temperatuur in die jij wilt en de airco regelt het! Valt je WIFI even weg? Geen zorgen, want dan is er altijd nog het bedieningspaneel op de airco zelf.

Eenvoudig te verplaatsen en zeer krachtig

Heeft de ene kamer de verkoeling gekregen waar je naar verlangde? Dan verplaats je de verkoeler op wieltjes eenvoudig naar de volgende ruimte. De meegeleverde luchtslang met een diameter van 150mm voert ook daar de warme lucht weg. De window kit om de slang makkelijk naar buiten te bevestigen, is standaard meegeleverd. De krachtige airco koelt, ventileert en ontvochtigt iedere ruimte! Daar kan geen andere ventilator tegen op!

Geen last meer van vervelende muggen

Muggen houden absoluut niet van de kou of tocht. Zet daarom indien mogelijk 's nachts de airconditioning aan. Dat zal er voor zorgen dat ze uit de kamer wegblijven. Muggen bevinden zich namelijk het liefst in vochtige en warme ruimtes. Ook hebben de muggen er meer moeite mee een kamer binnen te vliegen waar het waait. Een goede airco zorgt dus voor een win-win situatie!

Ideaal; inclusief timerfunctie en slaapmodus

De mobiele airco van FlinQ is ook voorzien van een timerfunctie en slaapmodus en heeft een stijlvol en compact design. Gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor opslag na het einde van het zomerseizoen, waardoor je ook bij de late hittegolven nog verzekerd bent van verkoeling.Kortom, metde FlinQ Slimme Mobiele Aircobescherm je jezelf tegen de zomerhitte.

TIP: Bewaar altijd 50cm ruimte tussen het apparaat en omliggende muren en objecten.

 

Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts €14,99 -.

Specificaties

Afmetingen 317 mm x 402 mm x 770 mm
Invoerspanning 220 - 240 V AC – 50 Hz
Normaal ingangsvermogen koeling
Type en waarde zekering
Koelvermogen 9.000 BTU
Geluidsniveau ≤ 65 dB(A)
Maximale hoeveelheid koelmiddel
Maximale werkdruk aan afzuig/afvoerzijde 0,7 Mpa/3,2Mpa
Minimale kamerafmeting 10 m2 (vloeroppervlak)
Gewicht 24.6 kg
Lengte afvoerslang 150 cm
Schrijf een beoordeling