Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Slimme Sterrenprojector

FlinQ

Slimme Sterrenprojector

FlinQ

Volgende werkdag verzonden!

Met deze slimme sterrenprojector projecteer je met slechts een druk op knop een prachtige sterrenhemel in je slaapkamer of woonkamer!

79,99

49,99

In winkelwagen

Informatie Slimme Sterrenprojector

Met deze slimme sterrenprojector creëer je oprecht een WAUW-gevoel in een slaapkamer of woonkamer. De laser produceert een ongelooflijke hoeveelheid aan kleuren en patronen waarmee iedere plafond verandert in een stralende sterrenhemel. Of kies voor de ontspanning van bewegende wolken.

Multifunctioneel
De sterrenprojector is multifunctioneel; je kunt een kinderslaapkamer transformeren tot een droom voor ieder kind of een feestje in de woonkamer van een zwoele sfeer voorzien! Bedien de projector op het apparaat zelf, of kies voor de extra uitgebreide controle via de gratis Tuya-app. Kinderen dromen vaak voor het slapen gaan al van een kleurrijke sterrenhemel. Met deze slimme projector zorg je in een handomdraai dat die droom werkelijkheid wordt. Kies voor de realistische sterrenlucht of voor een snel of langzaam bewegende lucht in een veelvoud aan kleuren! Haal het Noorderlicht in huis en geniet!

Geweldige lichtbelevenis 
Wil je kind of kleinkind af en toe niet naar bed, of vindt hij/zij het donker soms nog een beetje eng? Dan is de sterrenprojector ook een uitstekende uitkomst. Door deze geweldige lichtbelevenis is het voor de kinderen een stuk aangenamer om 's avonds naar hun bed te gaan. Naast het speelse gedeelte is de lamp ook nog een beetje educatief, want alle maanden van het jaar staan in het Engels om de sterren heen geschreven!

Gemakkelijk te bedienen
Uniek aan deze sterrenhemel projector van FlinQ is dat je er zelfs de snelheid van de lucht boven je mee kunt aanpassen. Wil je de mooi gekleurde wolken snel voorbij laten gaan of juist minder rap? Dat bepaal je helemaal zelf met de handig app of via het apparaat zelf. Daardoor kunnen kinderen ook zelf met de sterrenprojector aan de slag. De projector is ook te bedienen via Google Home of Amazon Alexa. Met de Tuya Smart-app vergroot je wel de mogelijkheden met de projector. 

Vergroten of verkleinen
De onderkant van de sterrenprojector is voorzien van een viertal voetjes, waarmee je hoek van de projector kan vergroten of verkleinen. Met die functie bepaal je zelf op welk gedeelte van de muur of het plafond het licht terechtkomt.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type Sterrenprojector
Vorm Rond
Materiaal Plastic
Afmeting 16 x 16 x 7 cm
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling