Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Smart 2-in-1 Robotstofzuiger

Sinji

Smart 2-in-1 Robotstofzuiger

Sinji 1 reviews

1 - 5 werkdagen

De hele kamer spic en span terwijl jij tijd overhoudt voor de leuke dingen? Het kan heel goed met behulp van deze handige robotstofzuiger!

299,-

139,-

Of 46,33 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Smart 2-in-1 Robotstofzuiger

Thuis komen in een gestofzuigd én gedweild huis, hoe fijn is dat?! Deze Smart 2-in-1 Robotstofzuiger doet het voor je. Deze heeft niet alleen een krachtige zuigfunctie, maar ook nog een extra reinigingsfunctie! En dat allemaal vanuit je luie stoel.

Klik en klaar
Stofzuigen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je stelt de stofzuiger eenvoudig in met behulp van de app of afstandsbediening en hij gaat op pad. De slimme robotstofzuiger heeft een zuigkracht van maximaal 650 Pa in de standaard modus en maximaal 1000 Pa in de turbomodus, waardoor hij het vuil eenvoudig opzuigt. Dankzij de 5 anti-bots sensoren vindt hij ook nog eens eenvoudig zijn weg door jouw woon- of werkruimte. De stofzuiger beschikt over een 200ml stof tank en een 230ml ingebouwde watertank, zo kun je een flink tijdje vooruit!

4 schoonmaak standen
De robotstofzuiger is voorzien van vier reinigingsstanden: automatische reiniging, vaste punt reiniging, reiniging langs de wand en handmatige bediening. Hierdoor kun je hem precies afstemmen op jouw interieur!

Opladen en gaan
Ook over het opladen van de batterij hoef je je geen zorgen te maken. Na het sluiten van het programma keert de stofzuiger automatisch terug naar het laadstation! De oplaadtijd van de 2500mAh-batterij is ongeveer 4,5 uur en de gebruiksduur is 95 minuten (afhankelijk van de schoonmaakmodus).

Aansturen vanuit iedere plek
Je bedient de slimme robotstofzuiger via de Tuya/Smart Life app (beschikbaar voor iOS en Android) of met de afstandsbediening. In de app stel je eenvoudig een schoonmaakschema in zodat de stofzuiger automatisch begint te stofzuigen. Als je geen telefoon of afstandsbediening bij de hand, kun je de stofzuiger zelfs met je stem bedienen, via Google en Alexa.

Dweilfunctie
Deze robot is niet alleen een stofzuiger, maar ook een dweil! Je vloeren zijn direct vlekvrij en brandschoon. Vul simpelweg de tank met water en hij kan beginnen met schoonmaken. Daarna was je de tank en hij is klaar voor de volgende missie. Daarnaast past hij door zijn strakke design gemakkelijk onder alle meubels.

Overige informatie
Werktijd: ± 1,5 uur
Oplaadbare batterij: 2.500 mAh
Oplaadtijd: ± 4,5 uur
Capaciteit van de stofbak: 200 ml
Laag geluidsniveau: ± 65 dB
Kleur: Zwart of wit

Inhoud
Sinji Smart Robot Vacuum Cleaner
Oplaadstation
Afstandsbediening
Adapter
Schoonmaakborstel
2x Zijborstels
2x Batterijen
Handleiding

Onze klanten aan het woord

robotstofzuiger

Gwenna

Top apparaat, doet wat er belooft wordt, een aanrader voor iedereen. Met een kleine beurs ook goed t...

28-07-2022

G

Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(1)

robotstofzuiger

Gwenna

Top apparaat, doet wat er belooft wordt, een aanrader voor iedereen. Met een kleine beurs ook goed te doen door de gespreide betaalmogelijkheden. Hartstikke blij mee

28-07-2022

G

    Heb je dit al bekeken?