Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Syngonium - Inclusief een mooie sierpot

Syngonium - Inclusief een mooie sierpot

2 - 3 werkdagen

Deze kamerplant is een echte topper in het zuiveren van de lucht!

49,99

27,99

In winkelwagen

Informatie Syngonium - Inclusief een mooie sierpot

De Syngonium is een makkelijke kamerplant die een botanische look geeft aan jouw interieur! Naast dat het een toffe kamerplant is, is het een echte topper in het zuiveren van de lucht. Ideaal voor op je slaapkamer of werkplek! Oorspronkelijk komt de plant uit de tropische regenwouden van Costa Rica. De plant is familie van de Araceae, net als de Alocasia, Dieffenbachia en Anthurium.

Verzorging
De Syngonium staat het liefste op een standplaats met een niet te fel zonnetje. Indirect zonlicht en in sommige gevallen zelfs halfschaduw, is prima voor de Syngonium. Zet de plant niet op vensterbank met te veel direct zonlicht. Het blad van de plant zal dan verbranden en dat is natuurlijk hartstikke zonde. Houd de aarde altijd licht vochtig. Geef hem 1 keer per week water. Zeker in de zomer is het belangrijk dat je hem genoeg water geeft, maar pas wel op voor een overschot aan water. De plant kan dan last krijgen van wortelrot.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Syngonium
Potmaat 12 cm
Hoogte plant 20 - 30 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Gemiddeld
Waterbehoefte 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling