Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Torenventilator incl. Afstandsbediening

Torenventilator incl. Afstandsbediening

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Zet deze ventilator naast je bed, in de hoek van de slaap- of woonkamer en de ruimte om je heen wordt zachtjes (minder dan 60 dB) verkoeld!

179,99

59,99

In winkelwagen

Informatie Torenventilator incl. Afstandsbediening

Warme zomernachten, wie kent ze niet.Je draait en draait, maar in slaap kom je niet. Deze FlinQ Torenventilator is perfect om je hier de komende hete zomer voor dat soort nachten te behoeden. Zet deze slanke ventilator naast je bed, in de hoek van de slaap- of woonkamer en de ruimte om je heen wordt zachtjes (minder dan 60 dB) verkoeld.

Drie snelheden

De torenventilator is zowel met de bijgeleverde afstandsbediening, als met het overzichtelijke menu bovenop de ventilator te besturen. Stel één van de drie snelheden (low, medium, high) in en verkoel de ruimte waarin jij je op dat moment begeeft. De ventilator is voorzien van een swingmodus waardoor het verkoelingsbereik nog groter wordt.

Met timerfunctie

Wil je met een koele bries in slaap vallen, maar niet de hele nacht je ventilator aan hebben staan? Maak dan gebruik van de timerfunctie. Die stel je in van een half uur tot 7,5 uur. En maak dan ook direct gebruik van de slaapmodus, waardoor de ventilator nog minder geluid maakt. Geen slapeloze nachten meer in de zomerse hitte.

Slank formaat

De FlinQ Torenventilator is 80 cm lang en slank van formaat. Hij valt daardoor niet op in je woon-, slaap- of werkkamer terwijl de ruimte heerlijk wordt verkoeld.

Specificaties

Type Ventilator
Voltage input 220-240V ‚50HZ
Vermogen 45W
Class I
Luchtsnelheid 3 snelheden
Draaibaarheid 60º
Geluidsniveau <60 dB
Afmetingen Lengte apparaat 80 cm / Lengte ventilatiegedeelte 55 cm
Gewicht 1.95 kg
Schrijf een beoordeling