Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Tv-meubel Kaya

MAIA

Tv-meubel Kaya

MAIA

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

Bovenop Tv-meubel Kaya heeft jouw televisie de beste plek in huis!

599,-

499,-

Of 166,33 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Tv-meubel Kaya

Omdat je televisie vaak een prominente plek in de woonkamer opeist is het minstens zo belangrijk dat je dit plekje in huis stijlvol aankleed. Tv-meubel Kaya biedt hiervoor de perfecte plaats.

Naast dat er bovenop het meubel plek is voor je televisie, brengt Kaya ook een ruime hoeveelheid opbergruimte met zich mee. De kast beschikt onder andere over een open vak voor je tv-ontvanger en/of boeken en tijdschriften, maar is ook voorzien van 2 deurtjes en een lade waar je overige rommeltjes in kwijt kunt.

Materiaal
Dit prachtige meubel is vervaardigd uit acacia hout. Acacia is massief hout, afkomstig van ecovriendelijke plantages. Acacia is te herkennen aan de fijne nerf, vlamtekening en wisselende kleurschakeringen. Het is zorgvuldig geselecteerd hout wat enkele maanden in droogkamers wordt gedroogd, zodat (krimp)scheuren tot een minimum worden beperkt.

Omdat dit artikel handgemaakt is, is ieder exemplaar uniek. Het hout kan daarom ook onregelmatigheden vertonen in vorm en kleur, welke het unieke karakter van de kast laten zien.

Onderhoudstips
Dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De bescherming die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan ook aangeraden om ook zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het hout van je kast in topconditie. Daarnaast blijft het het hout hierdoor zijn originele kleur behouden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kleur verliest.

Het is verstandig dit meubel niet direct boven een verwarming of radiator te plaatsen, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Afmetingen
140 x 40 x 50 cm
180 x 40 x 50 cm

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type Tv-meubel
Materiaal Acacia hout
Hoogte 50 cm
Breedte 140 cm, 180 cm
Diepte 40 cm
Aantal Laden 1
Aantal Planken 1
Aantal Deuren 1, 2
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling