Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Tv-meubel Noud

Easy Furn

Tv-meubel Noud

Easy Furn

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Geef jouw televisie het podium dat hij verdient op dit stoere, industriële tv-meubel!

599,-

499,-

Of 166,33 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Tv-meubel Noud

Omdat je tv vaak een ereplaats in de woonkamer vraagt, is het in ieder geval belangrijk dat je deze plek in huis stijlvol inricht. Tv-meubel Noud biedt hiervoor de perfecte plek.

Naast ruimte voor je tv, bovenop de kast, biedt Noud ook veel opbergruimte. De kast heeft 2 planken die voldoende ruimte bieden voor bijvoorbeeld je tv-ontvanger, maar ook voor boeken, tijdschriften en wat accessoires.

Materiaal
Dit TV-meubel is 160 bij 40 centimeter en is uitgevoerd in robuust hardhout. Het blad heeft daardoor verschillende kleurschakeringen en oneffenheden. Robuust hardhout bestaat uit 'oud' sloophout. Hout afkomstig van bijvoorbeeld spoorbielzen, oude treinen of vloeren van kerken. Dat het hout al decennialang mee gaat, geeft aan dat het materiaal niet alleen supersterk is, maar ook een prachtig verleden heeft. Robuust hardhout heeft een grof en natuurlijk uiterlijk.

Het meubel is tevens voorzien van een tussenplank, die op het geschuurde metalen onderstel steunt.

Unieke eigenschappen
Omdat dit artikel handgemaakt is, is ieder meubel uniek. Het houten blad kan daarom ook onregelmatigheden vertonen in vorm en kleur, welke het unieke karakter van de tafel laten zien.

Onderhoudstips
Het hout van dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De bescherming die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan ook aangeraden om ook zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het blad van je meubel in topconditie. Daarnaast blijft het blad hierdoor zijn originele kleur behouden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kleur verliest.

Het is verstandig het meubel niet direct boven een verwarming of radiator te plaatsen, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Let op: door het grove hout is geen enkel tafeltje hetzelfde en kunnen deze iets afwijken van de foto's. Daarbij is het niet uit te sluiten dat de tafeltjes geheel splintervrij zijn.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type Tv-meubel
Materiaal Hout
Hoogte 45 cm
Breedte 160 cm
Diepte 40 cm
Aantal Laden 0
Aantal Planken 2
Aantal Deuren 0
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?