Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

Vlinderstruiken - Set van 6

Vlinderstruiken - Set van 6

Levertijd: 10 werkdagen

Het is weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! En daarom heeft WoonQ.nl nu de perfecte aanbieding voor jou en je tuin!

49,99

29,99

In winkelwagen

Informatie Vlinderstruiken - Set van 6

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het buitenseizoen weer gaat beginnen. Deze mooie vlinderstruiken geven heerlijke geuren en hebben indrukwekkende lila kleurige bloemtrossen. De bloemen produceren nectar en is hierdoor een echte aandachtstrekker voor vlinders.

Een echte blikvanger

De vlinderstruik kun je het beste planten in het voorjaar in een voeding rijke grond. Zorg hierbij dat hij voldoende zonlicht krijgt en je geniet al snel van een mooie, sfeervolle tuin door de prachtige bloei van deze plant.

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Specificaties

Voeding Weinig
Zonlicht Gemiddeld
Water geven Gemiddeld
Winterhard Ja
Hoogte bij levering 30 - 40 cm
Inclusief pot Nee
Schrijf een beoordeling