Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

Wijnkast Rift

Easy Furn

Wijnkast Rift

Easy Furn

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Je allermooiste wijnflessen verdienen ook de allermooiste plek in Wijnkast Rift!

679,-

499,-

Of 166,33 in3 termijnen

In winkelwagen

Informatie Wijnkast Rift

Wit, rood of rosé, met deze wijnkast hoef je niet te kiezen! De wijnkast is voorzien van een twee deuren, één van staal en één van glas. De glazen deur biedt de perfecte plek voor een chique set wijnglazen en een karaf. Achter de stalen deur kun je eventueel wat flessen sterke drank kwijt of andere rommeltjes. Daarnaast biedt de kast ruimte om maar liefst 12 van jouw favoriete flessen te kunnen neerleggen. Proost!

Materiaal
Zijn stoere uitstraling heeft Rift natuurlijk allemaal te danken aan het gebruikte materiaal. De gehele kast is namelijk vervaardigd uit gun metal.

Waarom wordt dit materiaal gun metal genoemd? In het verleden werd dit metaal gebruikt om munitie te maken. Tegenwoordig gebeurt dat niet meer. Dit materiaal wordt tegenwoordig voornamelijk gebruikt voor lagers en tandwielen die blootgesteld worden aan lage snelheden en zware belastingen. Dat zegt natuurlijk alles over de enorme kracht van gun metal.

Rift collectie
Wil je je hele huis die stoere 'Rift' look geven? Naast een wijnkast bestaat deze collectie uit een tv-meubel, dressoir en een wandkast.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type Wijnkast
Materiaal Metaal
Hoogte 136 cm
Breedte 55 cm
Diepte 40 cm
Aantal Laden 0
Aantal Planken 2
Aantal Deuren 2
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling