Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

XL Areca / goudpalm 'Dypsis Lutescens'

XL Areca / goudpalm 'Dypsis Lutescens'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 75,-

De Areca / goudpalm is een zeer populaire kamerplant. Hij vraagt niet veel onderhoud én steelt de show binnen ieder interieur!

89,99

69,99

In winkelwagen

Informatie XL Areca / goudpalm 'Dypsis Lutescens'

De Dypsis Lutescens is ook wel bekend als de Arecapalm en de goudpalm. Oorspronkelijk komt de Arecapalm uit Madagascar en tegenwoordig zie je hem in vele tropische gebieden over de hele wereld. Daarnaast is het een van de meest populaire kamerplanten geworden. Je herkent de palm meteen aan de hoge, veerachtige en sierlijke, lichtgroene bladeren. Daarnaast is de Arecapalm ook nog eens zeer geschikt voor op je werkplek; de kamerplant heeft namelijk luchtzuiverende kwaliteiten! 

Extreem luchtzuiverend; Lid van de Air So Pure familie
De kwaliteit van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens stuk productiever. Tot de Air So Pure familie behoren planten waarvan de gezonde effecten wetenschappelijk bewezen zijn. Het zijn natuurlijke luchtverfrissers die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Ze neutraliseren schadelijke gassen en zetten CO2 om in zuurstof. Door de aanwezigheid van deze planten gaat ook nog eens de luchtvochtigheid omlaag en het woonplezier omhoog!

Wist je dat de Areca de lucht gezonder maken door CO2 effectief om te zetten in zuurstof en dat dit wetenschappelijk is onderzocht? Elke plant produceert in een bepaalde mate zuurstof, maar niet veel planten hebben deze luchtzuiverende eigenschappen. Deze Air so Pure Arecapalm zorgt ervoor dat:

  • Schadelijke gassen geneutraliseerd worden door deze op te nemen en af te breken.
  • De luchtvochtigheid verbeterd wordt door hun regulerende verdampproces.
  • De lucht gezonder gemaakt wordt door effectief CO2 om te zetten in zuurstof.

Verzorging
Veel zorg vraagt de Arecapalm niet. De palm houdt niet zo van natte voetjes, maar vind het wel fijn om altijd een licht vochtige grond te hebben. Eén keer per week water geven is voldoende om de bladeren het hele jaar door mooi groen te houden. De Arecapalm staat graag op een lichte plaats, maar houdt niet van direct zonlicht. 

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.  

Highlights
- Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €7,99
- Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
- Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
- Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 110 - 120 cm
- De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

 

Specificaties

Type plant Groene kamerplant
Soort plant Kamerpalmen
Potmaat 21 cm
Hoogte plant 110 - 120 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Nee, niet eetbaar
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling