Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

XL Drakenboom 'Dracaena Marginata Sunray'

XL Drakenboom 'Dracaena Marginata Sunray'

2 reviews

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

De Dracaena Marginata is een echte luchtzuiveraar, produceert zuurstof en zuivert de lucht én wie wil nou geen schonere lucht in huis of op kantoor!

44,99

28,99

In winkelwagen

Informatie XL Drakenboom 'Dracaena Marginata Sunray'

Op zoek naar een kamerplant die niet al je aandacht opeist? De Dracaena Marginata Sunray is een robuuste kamerplant en is dus perfect wanneer je niet veel thuis bent. Naast een kamerplant is de drakenboom ook geschikt als kantoorplant. Het binnenklimaat in je huis verbetert door deze plant, waardoor je je prettiger voelt en beter geconcentreerd kunt werken – ideaal dus voor op kantoor of als je vaak thuiswerkt.

Standplaats
De Dracaena is een makkelijke kamerplant om te verzorgen. Dracaena's doen het uitstekend met minder licht, een echte schaduwkamerplant. De Dracaena kan dus goed op een plek staan in de halfschaduw.

Water geven
De Dracaena verbruikt weinig water. Geef de kamerplant pas water, als de grond droog aanvoelt. Dit zal in de zomerperiode sneller gebeuren dan in de winterperiode. In de winter kan de Dracaena weken zonder water, eens per 4-6 weken water geven is ruim voldoende. In de zomer adviseren wij eens per 2-3 weken water te geven.

Herkomst & informatie
De Dracaena is in Nederland ook bekend onder de naam Draken(bloed)boom. Voornamelijk komt de Dracaena voor in Afrika, maar de plant komt ook voor in de tropen van Azië en Midden-Amerika. De Dracaena Marginata heeft langwerpige en spitse bladeren. Kenmerkend van een Dracaena is de streep, of de strepen, over de lengte van het blad.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Onze klanten aan het woord

Mooie plant

John

Na weer besloten te hebben om weer wat planten in huis te nemen, kwamen we op deze plant uit, makkel...

26-01-2022

J

Bestuurder

Freddy

Mooie keuze

06-01-2022

F

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Drakenboom 'Dracaena Marginata Sunray'
Potmaat 21 cm
Hoogte plant 100 - 110 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Weinig
Waterbehoefte Weinig, < 2x per maand
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(2)

Mooie plant

John

Na weer besloten te hebben om weer wat planten in huis te nemen, kwamen we op deze plant uit, makkelijk in onderhoud en moest er mooi uitzien. En aan beide voorwaarde voldoet deze plant

26-01-2022

J

Bestuurder

Freddy

Mooie keuze

06-01-2022

F

    Heb je dit al bekeken?