Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

XL Olifantsoor 'Alocasia Portadora'

XL Olifantsoor 'Alocasia Portadora'

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

De olifantsoor komt door zijn grote, glimmende bladeren overal tot zijn recht!

89,99

69,99

In winkelwagen

Informatie XL Olifantsoor 'Alocasia Portadora'

De Portadora plant wordt gekenmerkt door grote groene glimmende bladeren en opvallende bruin rode “spikkels” op de stam. In welke ruimte je deze kamerplant ook plaats, hij komt zeker weten tot zijn recht. Volgroeid kan een olifantsoor zelfs 110cm hoog worden!

Standplaats
Een Alocasia houdt van lekker veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om genoeg zonlicht op te kunnen vangen. De olifantsoor groeit naar het licht toe dus wordt regelmatig draaien van de plant aangeraden. Als dat niet wordt gedaan zal de plant naar het licht groeien en waarschijnlijk scheef groeien.

Water geven
De Alocasia heeft wel een beetje aandacht nodig. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze groene kamerplant genoeg water krijgt. Geef de Alocasia regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien.

Herkomst & product informatie
De plant behoort tot de Aronskelkfamilie waar er wel 79 soorten van bekend zijn. Hij groeit in de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië.
Aangezien de bladeren de vorm van olifantoren hebben, is hij ook bekend onder zijn Nederlandse naam olifantsoor.

De Portadora plant wordt gekenmerkt door grote groene glimmende bladeren en opvallende bruin rode “spikkels” op de stam. In welke ruimte je deze kamerplant ook plaats, hij komt zeker weten tot zijn recht. Volgroeid kan een olifantsoor zelfs 110cm hoog worden!

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.  
 
Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Alocasia Portadora
Potmaat 21 cm
Hoogte plant 75 - 85 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Lichte plaats
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?