Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.8
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

XL Parapluboom 'Schefflera Arboricola'

XL Parapluboom 'Schefflera Arboricola'

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

De Schefflera heeft een prachtig gevlochten stam, waardoor het een echte eyecatcher is! Weet jij er al een plekje voor?

69,99

49,99

In winkelwagen

Informatie XL Parapluboom 'Schefflera Arboricola'

De Schefflera Arboricola Gold Capella boom is niet alleen op kantoor, maar ook voor thuis zeer geliefd, omdat de plant zo weinig verzorging nodig heeft. Deze Schefflera Arboricola Gold Capella wordt ook wel Parapluplant of Vingerboom genoemd. Kenmerkend is de geelgroene kleur en de handvormige bladeren, daarom zijn bijnaam Vingerboom. De plant ziet er uit als een boom, met duidelijk zichtbare stammen en een kruin. Deze Gold Capella variant heeft een stoere gevlochten stam met sierlijke groen-gele blaadjes.

Standplaats
De Schefflera is geen veeleisende plant en heeft weinig verzorging nodig. Zet hem op een lekkere, warme plek, maar niet naast de verwarming. Hij staat graag op een lichte standplaats, maar zonder al te veel direct zonlicht.

Water geven
Schefflera's verbruiken niet veel water. In de zomer staat de kamerplant het liefst in een lichtvochtige grond. In de winter mag de grond tussen de gietbeurten een beetje indrogen. Bij twijfel kan beter gewacht worden met water geven.

Herkomst & informatie
De Schefflera behoort tot de plantenfamilie Araliaceae en komt voor in veel plekken verspreid over de wereld. Veel soorten die we kennen als kamerplanten komen uit de regio rondom Australië en Nieuw-Zeeland. In de natuur komt de plant voor in verschillende vormen en soorten, er zijn Schefflera’s in de vorm van lianen, bomen en struiken.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

 

Specificaties

Type plant Groene kamerplanten
Soort plant Schefflera Arboricola
Potmaat 21 cm
Hoogte plant 80 - 90 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Weinig, < 2x per maand
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?