Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

XL Pauwenplant 'Calathea Makoyana'

XL Pauwenplant 'Calathea Makoyana'

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 99,-

Kamerplanten staan niet alleen gezellig, maar ze maken ook de lucht in je huis zuiver en zorgen voor zuurstof!

49,99

29,99

In winkelwagen

Informatie XL Pauwenplant 'Calathea Makoyana'

De pauweplant is prachtige plant met een unieke touch. Zijn bladeren zijn groen met een paarse achterkant. Verder zorgt de plant voor een luchtzuiverende werking en zet koolstofdioxide om in zuurstof. Met de Calathea Makoyana haal je een plant met tropische looks in huis. De mooie, brede bladeren staan op dunne stelen. Zo heeft deze brede plant toch een slank uiterlijk.

Standplaats
De Calathea kamerplant heeft weinig licht nodig. Plaats de Calathea op een standplaats met (half) schaduw zonder direct zonlicht. Te veel zonlicht is namleijk schadelijk voor de plant en zal leiden tot bruine randen op de bladeren.

Water geven
Deze kamerplant verbruikt relatief veel water. Je kunt de Calathea het beste regelmatig kleine hoeveelheden water geven. Het is van belang dat de Calathea in lichtvochtige grond staat, zonder dat er hierbij een laag water onder in de pot vormt.

Herkomst & informatie
De Calathea is familie van de Marantaceae. De plant is afkomstig uit de oerwouden van Zuid-Amerika en het Amazone gebied. De Calathea groeit hier van nature in de schaduw en er is veel diversiteit in kleur en vorm van de bladeren.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Calathea Makoyana
Potmaat 21 cm
Hoogte plant 55 - 65 cm
Luchtzuiverend
Standplaats Schaduw/Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Nee
Snoeien n.v.t
Bloeiperiode n.v.t
Winterhard n.v.t
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?