Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

XL Philodendron 'Green Wonder'

XL Philodendron 'Green Wonder'

1 - 5 werkdagen

Deze XL Philodendron is wel tot 115 cm hoog. Een ware blikvanger voor bij jou thuis.

99,99

89,99

In winkelwagen

Informatie XL Philodendron 'Green Wonder'

De Philodendron komt net als vele andere soorten van deze familie uit de regenwouden van Zuid-Amerika. Sommige soorten klimmen, waar andere soorten weer grote bladeren krijgen op de bodem van de tropische bossen. De Philodendron 'Green Wonder' is een bijzondere plant omdat deze geen hoofdblad heeft, maar aan het einde van de steel enkele breedstaande bladeren. De mooie plant kan behoorlijke groot worden, dus geef deze Philodendron de ruimte, ideaal om een kale hoek op te vullen. De Philodendron Green Wonder heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige grote bladeren en majestueuze lange stelen. Een echt wonder uit de natuur.

Hoe zorg je voor mij
De Philodendron Green Wonder is vrij gemiddeld als het gaat om verzorging. Dit stukje Zuid-Amerikaanse oerwoud is zeker niet de grootste aandachtstrekker, maar je wilt de kamerplant natuurlijk wel goed te vriend houden. Het geven van water is heel erg belangrijk. Zorg dat deze echte jungle kamerplant ten allen tijde een licht vochtige aarde heeft. Check dus regelmatig even of je groene vriend dorst heeft! Is hij het niet eens met de hoeveelheid water die hij krijgt? Dan zie je dit aan het blad. Wordt het blad bruin dan krijgt hij te weinig water, krijgt de Philodendron teveel water dan wordt het blad gelig. Als het om licht gaat is de Philodendron niet de moeilijkste. De plant staat het liefst half in de zon en half in de schaduw. Van direct zonlicht wordt de Philodendron alleen niet zo gelukkig, omdat hij van oorsprong gewend is om onder andere grote reuzen te groeien.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Kamerplant
Luchtzuiverend Ja
Waterbehoefte Gemiddeld
Standplaats Halfschaduw
Huisdiervriendelijk Nee
Inclusief sierpot Exclusief
Hoogte (incl. kwekerspot) 110 - 115
Diameter pot 24
Schrijf een beoordeling