Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8.4
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

XL Vingerplant 'Schefflera Actinophylla 'Amate'

XL Vingerplant 'Schefflera Actinophylla 'Amate'

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 75,-

Scoor vandaag nog deze fantastische XL vingerplant voor je werkplek, woonkamer of slaapkamer!

109,99

89,99

In winkelwagen

Informatie XL Vingerplant 'Schefflera Actinophylla 'Amate'

De Schefflera behoort tot de plantenfamilie Araliaceae en komt voor in veel plekken verspreid over de wereld. Veel soorten die we kennen als kamerplanten komen uit de regio rondom Australië en Nieuw-Zeeland. In de natuur komt de plant voor in verschillende vormen en soorten, er zijn Schefflera’s in de vorm van lianen, bomen en struiken. Deze Schefflera 'Amate' geeft je direct een 'bush beleving' met zijn stevig gestel en forse bladeren.

Unieke bladvorming
De Schefflera staat ook wel beter bekend als de vingerplant. Deze bijnaam heeft hij te danken aan zijn kenmerkende handvormige bladeren. De Schefflera 'Amate' XL is niet alleen op kantoor, maar ook voor thuis zeer geliefd, omdat de plant zo weinig verzorging nodig heeft. Met deze plant haal je gemak en pracht in huis. Een echte aanrader!

Hoe zorg je voor mij
De Schefflera heeft weinig verzorging nodig. Zet hem op een lekkere, warme plek, maar niet naast de verwarming. Hij staat graag op een lichte standplaats, maar zonder al te veel direct zonlicht. Schefflera's verbruiken niet veel water. In de zomer staat de kamerplant het liefst in een lichtvochtige grond. In de winter mag de grond tussen de gietbeurten een beetje indrogen. Bij twijfel kan beter gewacht worden met water geven. In de zomer kan je eens per week water geven en in de winter eens per 10 dagen. Afhankelijk van o.a. de hoeveelheid water.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type plant Groene kamerplanten
Soort plant Vingerplant
Potmaat 24 cm
Hoogte plant 100 - 110 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Giftig Ja
Snoeien n.v.t.
Bloeiperiode n.v.t.
Winterhard n.v.t.
Schrijf een beoordeling