Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.0
Achteraf betalen mogelijk
Selecteer een categorie.

Aan het laden...

XXL Drakenboom | Dracaena Marginata vertakt

XXL Drakenboom | Dracaena Marginata vertakt

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

De oudste en bekendste soort is Dracaena Marginata. Met zijn puntige bladeren met rode accenten is het een favoriete plant voor in de woonkamer.

84,99

69,99

In winkelwagen

Informatie XXL Drakenboom | Dracaena Marginata vertakt

De Dracaena Marginata is een grote, luxe kamerplant en wordt vers geleverd door onze kweker.

Standplaats
De Dracaena is een makkelijke kamerplant om te verzorgen. Dracaena's doen het uitstekend met minder licht. Het is een echte schaduw liefhebber. De Dracaena kan dus goed op een plek staan in de halfschaduw.

Water geven
De Dracaena verbruikt weinig water. Geef de kamerplant pas water, als de grond droog aanvoelt. Dit zal in de zomerperiode sneller gebeuren dan in de winterperiode. In de winter kan de Dracaena weken zonder water, eens per 4-6 weken water geven is ruim voldoende. In de zomer adviseren wij eens per 2-3 weken water te geven.

Luchtzuiverend
De Dracaena behoort tot de betere luchtzuiverende planten. Door zijn luchtzuiverende kwaliteiten wordt het zuurstofgehalte in huis verhoogd. Tevens wordt de luchtvochtigheid verbetert zodat je minder last hebt van een droge keel of huid. Ideaal voor in de woon- en slaapkamers en op kantoor. De kwaliteit van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever. De Dracaena is een echte luchtzuiveraar, produceert zuurstof en zuivert de lucht én wie wil nou geen schonere lucht in huis of op kantoor!

Herkomst & informatie
De Dracaena is in Nederland ook bekend onder de naam Draken(bloed)boom. Voornamelijk komt de Dracaena voor in Afrika, maar de plant komt ook voor in de tropen van Azië en Midden-Amerika. Kenmerkend van een Dracaena is de streep, of de strepen, over de lengte van het blad.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op maat gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

Let op! Elke plant is van nature anders van vorm, de hoogte kan enkele centimeters afwijken cm. De hoogte is inclusief kweekpot.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Drakenboom | Dracaena Marginata vertakt
Potmaat 24 cm
Hoogte plant 100 cm
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Hoeveelheid zonlicht Indirect zonlicht
Waterbehoefte Weinig, 1x per 2 weken
Giftig Ja
Snoeien Snoeien niet nodig
Bloeiperiode Geen bloemen
Winterhard Nee
Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?