Snelle levering in NL & BE
Alles voor thuis!
7 dagen in de week open!
Selecteer een categorie.

Bekijk hier alles uit de categorie tuin en terras

Aan het laden...

XXL Winterharde Olijfbomen op Stam - Set van 2

XXL Winterharde Olijfbomen op Stam - Set van 2

Levertijd: 10 werkdagen

Het is weer tijd om de bloemetjes(boompjes) buiten te zetten! En daarom heeft WoonQ.nl nu de perfecte aanbieding voor jou en je tuin!

169,99

49,99

In winkelwagen

Informatie XXL Winterharde Olijfbomen op Stam - Set van 2

Olijfbomen zie je niet vaak in Nederland maar daar kan jij verandering in brengen! Zet deze winterharde olijfboompjes in een kuip op je balkon of in de volle grond in je tuin en creëer thuis een mediterrane sfeer. Deze mediterrane sfeermakers worden steeds populairder in Nederland. Van nature groeien ze uiteraard alleen op onze vakantiebestemmingen. Maar deze olijfbomen zijn winterhard tot -15 graden Celsius en overleven onze winters dus met gemak. Dus kunnen we thuis lekker blijven genieten van dat vakantiegevoel!

Hoe verzorg ik een olijfboom?

Deze olijfboom is ideaal voor iedere tuin. Zet hem in een pot op het terras of in de volle grond in de tuin. Het zal je niet verrassen dat olijfbomen van een zonnige standplaats houden. Ze houden daarentegen niet van natte voeten, dus zorg voor een goede drainage. In het voorjaar en in de zomer geef je regelmatig water. Snoeien kan het best in het vroege voorjaar of rond oktober in het najaar. De plant is op zijn best als je hem eens in de zoveel tijd bemest met Mediterrane planten voeding.

Heerlijke olijven bij een warme zomer

Olijven van eigen boom. Dat hoor je niet vaak in Nederland; toch kan het echt! Bij een hete zomer met voldoende warmte en zon zullen er olijven gaan groeien aan deze boom. Dit gebeurt vooral bij twijgjes van zo’n 2 jaar oud. Met deze bomen in je tuin kan je dus straks je eigen olijven gaan oogsten!

Info

  • Een boom is inclusief pot zo´n 90 - 100 cm groot
  • Let op exclusief sierpot!

Specificaties

Voeding Gemiddeld
Zonlicht Veel
Water geven Gemiddeld
Winterhard Ja
Hoogte bij levering 90 - 100 cm
Inclusief pot Nee
Schrijf een beoordeling